Proteine 10 milyon lira yatırdı

0
572

Pınar Süt, yeni ürünü ‘Pınar Protein’i tüketicilerin beğenisine sundu. Pınar’ın 10 milyon TL yatırım yaptığı, Vanilya aromalı ve Kakaolu Laktozsuz Pınar Protein – Yüksek Proteinli süt, yüzde 70 daha fazla protein içeriyor.

Pınar; üç yıllık ciddi bir pazar araştırması ve ürün geliştirme sürecinin sonucunda, doğru beslenmeyi amaçlayan ve hayatında spora yer veren herkesin en çok ihtiyaç duyduğu proteini, süt ile birleştirdi. Yeni ürünle ilgili şirketten yapılan açıklamada; “Pınar Protein” süt çeşitlerinin laktozsuz olması nedeniyle sindirime destek olduğu; bununla birlikte 1 bardağının (250 mL), yetişkin bir bireyin günlük protein ihtiyacının yaklaşık dörtte birini yani yüzde 25’ini karşıladığı belirtildi.

Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu

Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu; “Pınar Protein, 3 yıllık özverili bir çalışmanın ürünü. Biz, araştırmalarımızda gördük ki; tüketicilerimiz beslenme konusunda artık daha bilinçli. Dünya’da sağlıklı beslenme trendi ve yeni tat ihtiyaçlarını iyi analiz ederek geliştirdiğimiz Proteinli sütlerimizin; özellikle daha iyi ve sağlıklı bir yaşam isteyen, önceliği bu yönde olan tüketicilerimizin bu alandaki taleplerini karşılayacağını düşünüyoruz. Bu çerçevede Pınar olarak yeni Protein serimiz önümüzdeki dönemde yeni ürün gamları ve çeşitleri ile tüketicimizle buluşmaya devam edecek” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz